Wij zijn gespecialiseerd in de opkweek en afkweek van kwalitatieve potplanten.

Een juiste mix van automatisering en de 'groene vingers' van onze medewerkers maakt het mogelijk om u een plant van topkwaliteit te leveren. En de groene kennis van onze mensen is nodig ook. Verzorging van onze potplanten vraagt namelijk gedurende het groeiproces onze nauwkeurige aandacht. Alleen op die manier kunnen wij een topproduct van opkweek tot en met afkweek creëren dat uiteindelijk bij u siert! 

Ons potplantenassortiment is verdeeld over twee vestigingen en van daaruit bieden wij u de producten Beaucarnea, Ficus, Phalaenopsis, Oncicidum en Cambria aan. Diverse potmaten en lengtes zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. 

 
 
 
logo-fx-500-600-0kopie.jpg

FloraXchange

Een communicatieplatform voornamelijk bedoeld voor kopers en kwekers in de sierteeltsector. FloraXchange heeft als doel om partijen sterker te laten samenwerken zodat de sector als geheel efficiënter kan opereren. Als basis van deze communicatie is er een aanbodsbank met sierteeltproducten. Rondom dit aanbod worden allerlei diensten aangeboden waarbij de interactie tussen de verschillende sector-spelers centraal staat. Het betreft diensten als orders afhandelen, stickeren, verrekenen, klachten afhandelen, etc.

download.jpg

Decorum

Decorum bundelt de kracht van zestig speciaal geselecteerde planten-en bloemenkwekers met dezelfde passie voor groen. Voor ons zijn planten en bloemen het mooiste wat er is en daarom kweken wij bloemen en planten van de allerbeste kwaliteit.

Bestellingen
Op deze webshop vindt u het brede en betrouwbare assortiment van ons kwaliteitsmerk. U kunt via deze webshop gemakkelijk, eenvoudig en snel uw bestelling plaatsen. Alle producten ontvangt u vers en direct van onze kwekers!