Duijn-Hove is een echt familiebedrijf, gerund door de familie Van Duijn. Het bedrijf is zeker niet gespecialiseerd in één producttype. Op twee verschillende vestigingen worden namelijk diverse kamerplanten gekweekt. Onder de naam Duijn-Hove (Maasland) worden onder andere de Beaucarnea, Cambria, Cycas, Ficus Ginseng, Radermachera en Sansevieria geteeld en op de andere vestiging genaamd Duijn-Orchids (Maasdijk) worden diverse soorten Phalaenopsis gekweekt.  Een veelzijdig bedrijf dus, met één focus: kwaliteit! 

 

Ons SPECIALISME

Wij zijn gespecialiseerd in de opkweek en afkweek van kwalitatieve potplanten. Een juiste mix van automatisering en de 'groene vingers' van onze medewerkers maakt het mogelijk om u een plant van topkwaliteit te leveren. En de groene kennis van onze mensen is nodig ook. Verzorging van onze potplanten vraagt namelijk gedurende het groeiproces onze nauwkeurige aandacht. Alleen op die manier kunnen wij een topproduct van opkweek tot en met afkweek creëren dat uiteindelijk bij u siert! 

Ons potplantenassortiment is verdeeld over twee vestigingen en van daaruit bieden wij u onder meer de producten Beaucarnea, Cambria, Cycas, Ficus Ginseng, Phalaenopsis, Radermachera en Sansevieria aan. Diverse potmaten en lengtes zijn uiteraard ook bij ons verkrijgbaar. 

DSC_5103b (Large).jpg

 

Duijn-Hove

Duijn-Hove is gevestigd in Maasland aan de Herenwerf 7. Kwekerij Duijn-Hove is gespecialiseerd in de teelt van Beaucarnea, Cambria, Cycas, Ficus Ginseng, Radermachera en Sansevieria. Deze vestiging heeft een oppervlakte van 24.000 m² en is gecertificeerd voor MPS-GAP en MPS-SQ.


Duijn-Orchids

Naast het bedrijf in Maasland, heeft ons familiebedrijf sinds 2007 de moderne vestiging Duijn-Orchids in Maasdijk aan de Pettendijk 5 opgericht. Op deze locatie worden de kwalitatief hoogwaardige Phalaenopsis op een innovatieve wijze geteeld. De oppervlakte van dit bedrijf is 30.000 m².

 
Kwaliteitsproducten

Met een kwalitatief breed assortiment kunnen wij u voorzien in allerlei potplanten volgens verschillende specificaties. Op een milieuvriendelijke manier telen en maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft hierbij ook duidelijk prioriteit. Wij zijn dan ook aangesloten bij Decorum Plants, een groep van ongeveer zestig kwekers die onder het merk Decorum diverse soorten planten levert van de hoogste kwaliteit. Daarnaast wordt onze milieuvriendelijke bedrijfsvoering en het maatschappelijk verantwoord ondernemen onderstreept door het feit dat beide vestigingen MPS-A zijn gecertificeerd. 

Betrouwbare service, flexibele leveringen en kundige medewerkers gelden voor ons als de basis van deze kwaliteitsproducten. Meer informatie over onze producten kunt u vinden onder het kopje assortiment!